Wat is er leuker dan in het prille begin, na de geboorte van je kindje, inzicht te krijgen in de karaktereigenschappen? Is het een druk, klein en ongeduldig mensje, zoekt je baby juist rust en een erg zachte aanpak? Wordt het een denkertje of juist een buitenkind? Hoe zal het zijn in de omgang met anderen?
 
Ik zal een tekening maken van de prille eigenschappen van zo’n klein mensje, waardoor je als ouder alvast een indruk krijgt van het karakter van je baby. Hierbij hoort een uitgebreide beschrijving van de kleuren en vormen die er op papier komen. Dit alles komt dan binnen een week per post naar je toe. Ook origineel als kraamcadeautje, omdat ouders toch nieuwsgierig zijn naar wat de ontwikkeling zal zijn van zo’n mooi nieuw mensje. Lijkt het op papa, of juist op mama qua karakter?

Voor het maken van een geboortetekening kun je eenvoudig een duidelijke foto van een (pasgeboren) kindje via mail sturen naar: marja.ventonovo@gmail.com
 
Heb je naar aanleiding van de tekening en de uitleg nog vragen of behoefte aan verdieping, dan is het raadzaam om tijdens een persoonlijk consult samen te kijken wat er verder nog naar voren komt.
 
 
 
 
 
 

20130714_104755
free blog themes