Aura

(klik op “Aura” voor de gehele tekst)

Alles wat leeft straalt energie uit, heeft een energieveld. Jij dus ook.

Je kunt je energieveld voelen, maar omdat het altijd aanwezig is, is het zo normaal geworden dat het niet meer opvalt. Je hartslag en je ademhaling voel je ook niet meer. Tenzij er iets bijzonders aan de hand is, of je erop let. Als ik jou op de rug tik, dan voel je dat met je lichaam. Maar als ik achter je ga staan zonder je aan te raken, dan kun je mij voelen in je aura. Niet iedereen is even gevoelig. Net zoals zien, horen, ruiken en proeven bij de één meer ontwikkeld is dan bij de ander. Met je aura tast je je omgeving en de mensen om je heen af.

Als je erop gaat letten merk je dat iedereen een andere ‘uitstraling’ heeft. Sommigen trekken je aan en anderen stoten je af. Komt iemand te dichtbij dan is dat niet prettig, hij staat in jouw aura! Bij mensen van wie je houdt wil je juist helemaal in de aura kruipen. Kinderen klimmen bij ouders op schoot voor bescherming. Hun aura is nog heel open en als het te druk wordt kunnen ze zich niet zelf afsluiten, dus kruipen ze binnen de aura-grenzen van hun ouders.

Fantoompijn is pijn in een lichaamsdeel dat al geamputeerd is: Het been is weg maar toch doet “dat been” pijn… de aura dus. Als een blokkade in het energieveld lang blijft bestaan worden de klachten ernstiger. Vrijwel alle klachten beginnen als een blokkade in de aura, en zijn later lichamelijk geworden.

Hooggevoeligheid (hoogsensitiviteit). Deze mensen voelen emoties van anderen in het eigen energieveld, kunnen zich niet goed afschermen. Als iemand allang niet boos meer is, is een hooggevoelig persoon nog steeds van slag omdat die ‘klodder’ boze energie nog in de aura blijft hangen. Onzekere mensen zijn ook vaak hooggevoelig. Zij trekken hun aura heel erg klein om de ander niet binnen te laten. Bij overspannenheid stroomt de energie de verkeerde kant op (omhoog) om tekorten in het hoofd aan te vullen, of de energiebanen stromen juist dwars door elkaar. Vandaar eventuele verwardheid. Bij burn-out is er nog maar heel weinig energie, de reserves zijn al op.

Bij ADHD komt de aura niet tot onder de voeten, en dus kan men niet gronden.

ASS (aan autisme verwant): de aura staat veel te open, deze mensen krijgen veel te veel informatie binnen.

Autisme: Een autist is hooggevoelig en sluit zich daarom helemaal af. Hij/zij heeft de aura als een muur om zich heen gebouwd.

Heb je het gevoel dat ook jouw energie niet goed stroomt? Door een aantal behandelingen zal je al een heel mooi resultaat bemerken. Een afspraak kun je maken door je telefoonnummer en/of email-adres door te geven onder het kopje “”Contact” , of door even te bellen.

free blog themes